THURSDAY, April 18th, 2024

6:00 – 8:00pm	Welcome Reception					
	NDPhA Concept Pharmacy – Aldevron Tower: 4 th floor – NDSU					
	Family friendly activities					
	ONE Program celebration in the institutional space of the Concept Pharmacy					

FRIDAY, April 19th, 2024

7:30 – 8:15am	Breakfast Sterling/Crowne					
8:00 – 8:15am	Welcome					
	Embassy/Royale					
8:15 – 9:15am	Opening Business Meeting					
	Embassy/Royale					
9:30 – 10:30am	Act to Reduce Polypharmacy: Practical					
			Use of the Updated Beer's Criteria			
			Rebecca Brynjulson, PharmD, BCGP			
	Prescription for Poverty: Brid	dging the Gap	Mark Dewey, PharmD, BCGP			
	through Simulation	on	<i>Embassy/Royale</i> UAN: 0107-9999-23-407-L05-P; 0107-9999-23-407-L05-T;			
	(Pre-registration is req	-	0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based			
10:45 – 11:45am	Board/Executive/Confe UAN: 0107-9999-23-404-L04-P; 0107-9		Acute Care Pearls			
	0.2 CEU/2.0 Hrs; Application		Facilitated by:			
			Megan Moore, PharmD			
			Embassy/Royale			
			UAN: 0107-9999-23-416-L01-P; 0107-9999-23-416-L01-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based			
11:45 – 1:45pm				Poster Symposium		
	Vendor Fair	Lui	nch	Sterling/Crowne		
	Sterling/Crowne	Sterling,	/Crowne Meet the Researchers at their			
			-	posters from 12:15-1:15pm		
1:45 – 2:45pm	Taking Action on Social Det	erminants of	Pharmacy Residency Research Showcase			
	Health: A Framework and Workshop		Facilitated by:			
	Kylee Funk, PharmD		Elizabeth Monson, PharmD			
	Board/Executive			Embassy/Royale		
	UAN: 0107-9999-23-405-L04-P; 0107-9999-23-405-L04-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		UAN: 0107-9999-23-408-L01-P; 0107-9999-23-408-L01-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-based			
2:45 – 3:00pm	Tailgating Refreshment Break					
	South Foyer					
3:00 – 4:00pm	Navigating the Future: T	he Rise of	Dharmaay Da	aidanay Dagaarah Shawaaaa		
	Pharmacy Clinical Services Billing		Pharmacy Residency Research Showcase Facilitated by:			
	Facilitated by:		Elizabeth Monson, PharmD			
	Brody Maack, PharmD, BCACP, CTTS		Embassy/Royale			
	Board/Executive		UAN: 0107-9999-23-408-L01-P; 0107-9999-23-408-L01-T;			
	UAN: 0107-9999-23-406-L04-P; 0107-9999-23-406-L04-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-based			
5:00 – 5:30pm		So	cial			
	Sterling/Crowne					
5:30 – 8:00pm	Awards Banquet					
	Sterling/Crowne					
8:00 – 10:00pm	Entertainment: Casino Night					
	Sterling/Crowne					

SATURDAY, April 20th, 2024

7:30 – 8:15am	Breakfast Sterling/Crowne				
8:00 – 9:00am	Recharge, Reconnect, Reimagine Heidi Eukel, PharmD Laura Morris, PharmD <i>Board/Executive</i> UAN: 0107-9999-23-409-L99-P; 0107-9999-23-409-L99-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		Treat Weight First: Improving Anti- Obesity Medication Prescribing To Meet The Demand of the Obesity Epidemic Cody Baxter, PA-C <i>Embassy/Royale</i> UAN: 0107-9999-23-413-L01-P; 0107-9999-23-413-L01-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based		
9:15 – 11:30am	The Future of Pharmacy: Innovation Roundtables Facilitated by: Allison Hursman, PharmD, BCGP Sterling/Crowne UAN: 0107-9999-23-410-L04-P; 0107-9999-23-410-L04-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-based				
11:30 – 12:30pm	Business lunch: NDPhA Conference/Directors	Business lu Pra		Business lunch: NDSHP Frontier	
12:30 – 1:30pm 1:45 – 2:45pm	Immunization Update for Pharmacy Jesse Rue, PharmD <i>Board/Executive</i> UAN: 0107-9999-23-414-L06-P; 0107-9999-23-414-L06-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based Igniting Antimicrobial Stewardship Actions in North Dakota Facilitated by: Emily Perry, PharmD <i>Board/Executive</i> UAN: 0107-9999-23-415-L01-P; 0107-9999-23-415-L01-T;		National Pharmacy Policy and Practice Advancement Priorities Anna Dopp, PharmD <i>Embassy/Royale</i> UAN: 0107-9999-23-411-L03-P; 0107-9999-23-411-L03-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based The Curious Health Guide: Why Motivational Interviewing is often better for our patients and ourselves Jon Ulven, PhD <i>Embassy/Royale</i> UAN: 0107-9999-23-412-L04-P; 0107-9999-23-412-L04-T;		
2:45 – 3:00pm	0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based Break with Refreshments South Foyer				
3:00 – 4:30pm	Closing Business Meeting Embassy/Royale				
5:00 – 5:30pm	Social Sterling/Crowne		Past President's Social Prairie *Past presidents of NDPhA, NAPT, and NDSHP are invited to attend*		
5:30 – 7:30pm	Awards Banquet Sterling/Crowne				
7:30 – 9:30pm	Scholarship Auction Sterling/Crowne				

