THURSDAY, April 18th, 2024

6:00 – 8:00pm	Opening Reception:					
	NDPhA Concept Pharmacy Tours, Social, Recruitment Expo, and more!					
	(NDPhA Concept Pharmacy – Aldevron Tower – NDSU)					

FRIDAY, April 19th, 2024

7:30 – 8:15am	Breakfast						
8:00 – 8:15am		Welcome					
8:15 – 9:15am		Opening Business Meeting					
9:30 – 10:30am		Act to Reduce Polypharmacy					
				Practical Use of the Updated			
				Beer's Criteria			
			Poverty: Bridging	Rebecca Brynjulson, PharmD, BCGP			
		•	igh Simulation	Mark Dewey, PharmD, BCGP			
		(Pre-registration is required and limited to 80 participants) UAN: 0107-9999-23-404-L04-P; 0107-9999-23-404-L04-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Application-based		UAN: 0107-9999-23-407-L05-P; 0107-9999-23-			
10:45 – 11:45am				407-L05-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based Acute Care Pearls			
10.45 11.454111				Facilitated by:			
	Registration Open			Megan Moore, PharmD			
				UAN: 0107-9999-23-416-L01-P; 0107-9999-23-			
44.45.42.45				416-L01-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based			
11:45 – 12:15pm) uc	on (
12:15 – 1:15pm	atic	Vendor Fair	Lunch	Poster	Meet the		
1.15	istr			Symposium	Researchers		
1:15 – 1:45pm	gə						
1:45 – 2:45pm	ш	Taking Action on Social Determinants of Health: A		Pharmacy Residency Research			
				Showcase, Part 1			
		Framework a	nd Workshop	Facilitated by:			
	Kylee Funk, PharmD			Elizabeth Monson, PharmD UAN: 0107-9999-23-408-L01-P; 0107-9999-23-			
		UAN: 0107-9999-23-405-L04-P; 0107-9999-23- 405-L04-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		408-L01-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-based			
2.45 2.00		403-204-1, 0.1 020/1.0		(must attend Part 2 as below for 2 hrs CE)			
2:45 – 3:00pm		Ice Cream Social					
3:00 – 4:00pm		Navigating the Future: The Rise of		Pharmacy Residency Research			
		Pharmacy Clinical Services Billing Facilitated by: Brody Maack, PharmD, BCACP, CTTS UAN: 0107-9999-23-406-L04-P; 0107-9999-23-406-L04-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		Showcase, Part 2			
				Facilitated by: Elizabeth Monson, PharmD			
				UAN: 0107-9999-23-408-L01-P; 0107-9999-23-			
				408-L01-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-based			
F-00 F-20		(must attend Part 1 as above for 2 ms CE)					
5:00 – 5:30pm 5:30 – 7:30pm		Social Awards Panguet					
	Awards Banquet Entertainment						
7:30 – 9:30pm				•			

SATURDAY, April 20th, 2024

7:30 – 8:15am		Breakfast				
8:00 – 9:00am				Treat Weig	ht First: Improving Anti-	
		Recharge, Reconnect, Reimagine		Obesity Medication Prescribing To		
		Heidi Eukel, PharmD		Meet The Demand of the Obesity		
		Laura Morris, PharmD		Epidemic		
		UAN: 0107-9999-23-409-L99-P; (409-L99-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; App		Cody Baxter, PA-C		
		,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,			99-23-413-L01-P; 0107-9999-23- . CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based	
9:15 – 10:15am		The Future of Pharmacy: Innovation Roundtables, Part 1				
			d by: Allison H			
		UAN: 0107-9999-23-410-L04-P; 0107-9999-23-410-L04-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledge-base				
10:15 – 10:30am		(must attend Part 2 below for 2 hrs CE) Break				
10:30 – 11:30am	_	The Future of Pharmacy: Innovation Roundtables, Part 2				
10.50 11.504111	be	Facilitated by: Allison Hursman, PharmD, BCGP				
	0 u	UAN: 0107-9999-23-410-L04-P; 0107-9999-23-410-L04-T; 0.2 CEU/2.0 Hrs; Knowledg				
	tio	(must attend Part 1 above for 2 hrs CE)				
11:30 – 12:30pm	Registration Open			Business lunch:		
	98:			APT NDSHP		
40.00 4.00	~					
12:30 – 1:30pm		Immunization Update for		National Pharmacy Policy and		
		Pharmacy	aD	Practice Advancement Priorities		
		Jesse Rue, PharmD UAN: 0107-9999-23-414-L06-P; 0107-9999-23-		Anna Dopp, PharmD UAN: 0107-9999-23-411-L03-P; 0107-9999-23-		
		414-L06-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based		411-L03-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based		
1:45 – 2:45pm		Igniting Antimicrobial Stewardship Actions in North Dakota Facilitated by: Emily Perry, PharmD UAN: 0107-9999-23-415-L01-P; 0107-9999-23-415-L01-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Knowledge-based		The Curious Health Guide: Why		
				Motivational Interviewing is often		
				better for our patients and		
				ourselves		
				Jon Ulven, PhD		
				UAN: 0107-9999-23-412-L04-P; 0107-9999-23- 412-L04-T; 0.1 CEU/1.0 Hrs; Application-based		
3:00 – 4:30pm		Closing Business Meeting				
5:00 – 5:30pm		Social				
5:30 – 7:30pm	Awards Banquet					
7:30 – 9:30pm	Scholarship Auction					